Digitaal event e-commerce 2021

Stad Kortrijk had samen met verschillende hogescholen en organisaties een digitaal event georganiseerd over e-commerce. De bedoeling was om verschillende sprekers en experts van het veld aan het woord te laten komen. Verschillende thema’s zoals wetgeving, dropshipping, trends en ervaringen zijn aanbod gekomen.

Door de COVID-maatregelen moest dit event jammer genoeg online doorgaan. Soms waren er technische problemen met en konden we niet alles begrijpen. De organisatoren hebben belooft dat er een online video zal komen van de video.

Wat er wel is blijven hangen is het feit dat e-commerce niet meer even gemakkelijk is zoals het was en dat er ondertussen veel wetgeving is bij gekomen. Als je wilt succes hebben in e-commerce moet je ervoor kiezen om iets uniek aan te bieden dat anderen het niet kunnen kopiƫren.

Ik heb zelf enkele jaren geleden wat ervaring opgebouwd met e-commerce. Het was goed om dit event bij te wonen! Ik zie dat er ondertussen veel veranderd is en je kan de regels van paar jaar geleden niet meer toepassen.