ARhus in Roeselare

Op 17 december 2022 had ik het genoegen om deel te nemen aan een evenement van ARhus in Roeselare. Mijn hoofddoel was om de partnerskaart van onze nieuwe vereniging uit te breiden, en ik was dan ook blij om te horen dat ARhus open staat voor samenwerking en bereid is om nieuwkomers te helpen.

Tijdens het evenement kregen we een rondleiding van Jeroen Vandenbussche, die lid is van het team publiek bij ARhus. Tijdens de rondleiding kregen we een interessante uitleg over de werking van ARhus en hun focus op inclusie. Ik was verrast te horen dat ARhus ook vormingen geeft in samenwerking met andere organisaties, zoals op het gebied van gezondheid.

Een ander interessant feit dat ik te weten kwam tijdens het bezoek was dat de grootste Romeense populatie in de regio zich in Roeselare bevindt. Om aan de behoeften van deze doelgroep te voldoen, heeft ARhus zelfs een speciale plaats voor boeken en artikels in het Roemeens.

In het licht van al deze informatie lijkt ARhus zeker een interessante partner voor onze nieuwe vereniging. We kunnen waarschijnlijk veel betekenen voor onze doelgroep door samen te werken met ARhus en hun expertise en middelen te benutten. Ik ben enthousiast om verder te werken met ARhus en om te zien wat we samen kunnen bereiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *